Ponuda za kandidate

Kandidati, kreirajte potpuno BESPLATNO vaš CV i otvorite vrata novim poslovnim prilikama konkurisanjem na veliki broj oglasa za posao koje Vam nudimo.

Za kandidate

Ponuda za poslodavce

Poslodavci, postavite potpuno BESPLATAN konkurs za slobodno radno mesto na našem sajtu i mi ćemo Vam pomoći da pronađete idealnog kandidata za Vaš posao.

Za poslodavce

Usluge čuvanja dece - Bejbisiting

Dobro došli u čaroliju zdravog i bezbednog odrastanja .

Ko još može odoleti njihovim osmesima!!!

Bebisiter servis AGAVA je osnovan po ugledu na vodeće svetske agencije u ovoj oblasti. Naša kompanija je razvila jedinstven sistem usluga koje se prilagođavaju specifičnim uslovima i potrebama svake porodice.

Princip rada naše kompanije

Naš cilj je da u što kraćem vremenskom periodu obezbedimo adekvatnu osobu za Vaše dete. Naš tim će vršiti selekciju pri kojoj vodimo računa o radnom iskustvu kandidata u skladu sa potrebama  Vaših mališana.

Nakon izvršene selekcije, Vi vršite konačni izbor kandidata na osnovu ličnog kontakta i biografije u koju ćete imati uvid. Biramo samo najbolje za Vas.

Usluge

U zavisnosti od Vaših potreba i uzrasta deteta na raspolaganju su Vam bebisiterke, dadilje i guvernante.

Kako se radi o poslu sa velikim stepenom odgovornosti, kandidati prolaze brojne provere. Pored provere relevantne osobe u okviru naše agencije, osobe su zdravstveno I zakonski ispunile sve kriterijume tako da možete biti potpuno sigurni.

Bebisiterke mogu biti angažovane povremeno na nekoliko sati ili stalno na nekoliko meseci. Bebisiterke vrše osnovnu brigu o deci.

Dadilje mogu biti isključivo angažovane za stalno-na duži vremenski period. Dadilj