Ponuda za kandidate

Kandidati, kreirajte potpuno BESPLATNO vaš CV i otvorite vrata novim poslovnim prilikama konkurisanjem na veliki broj oglasa za posao koje Vam nudimo.

Za kandidate

Ponuda za poslodavce

Poslodavci, postavite potpuno BESPLATAN konkurs za slobodno radno mesto na našem sajtu i mi ćemo Vam pomoći da pronađete idealnog kandidata za Vaš posao.

Za poslodavce

Rezultati pretrage

Za renomirani hotel iz Rovinja potrazujemo Ugostiteljske radnike

Saznaj više...

Potrebni radnici za građevinsku firmu iz Hrvatske

Saznaj više...

Za potrebe restorana iz Poreča, Hrvatska, potražujemo mlade i ambiciozne KUVARE.

Saznaj više...

Za potrebe našeg partnera iz Nemačke, potražujemo veliki broj različitih profila radnika.

Saznaj više...

An exclusive restaurant in the vicinity of Munich is looking for COOK

Saznaj više...

Programa zapošljavanja babica i kvalificiranog medicinskog osoblja
u klinikama i bolnicama širom Nemacke.

Saznaj više...

Adecco je globalni lider u zapošljavanju sa širokim rasponom usluga i celovitih rešenja na području ljudskih resursa koja uključuju: traženje i selekciju, privremeno zapošljavanje, outsourcing, outplacement, savetovanje i istraživanje tržišta rada. Radi pružanja usluga jednom od naših klijenata, tražimo motivisane i pouzdane kandidate za poziciju Konobara

Saznaj više...

Za restoran iz Istre (Hrvatsko primorije) pored same plaže, potražujemo veliki broj ugostiteljskih radnika ( Kuvari-ce, Konobari-ce, Pizza majstore, Roštilj majstore, Servirke, Pomoćne radnice u kuhinji, Spremačice ) od 01.04.2018 godine.

Saznaj više...

Domaćice kuće potrebne za rad kod naših ljudi, privatnih lica koji žive i rade u Francuskoj.

Saznaj više...

Novi program za sve ljude koji znaju šta hoće. Ujedinjeni Arapski Emirati su već svetska popularna i tražena destinacija. Uzbuđujući ambijenti, prijateljska okruženja, ugodna klima…, sve to su razlozi da se sve veci broj ljudi iz celog sveta upućuje u UAE.

Saznaj više...

Nudimo Vam sigurne, proverene i dobro plaćene ugostiteljske poslove tokom letnje sezone na Crnogorskom primoriju

Saznaj više...

Zbog olakšanog dobijanja radnih i boravišnih dozvola za sezonske poslove na hrvatskom primorju od ove godine, agencija za zapošljavanje Agava je u mogućnostima da radnicima iz Srbije ponudi veliki broj ugostiteljski poslova za rad kod naših starih poslodavaca u restoranima i ugostiteljskim objektima širom hrvatskog primorja a pre svega u Istri ( Rovinj, Pula, Poreč, Vrsar, Novigrad, Medulin... )

Saznaj više...

Hot oglasi
Facebook
Zatvori [x]

Agava - Prijava