• +381 21 400 148
  • +381 21 496 333
  • +381 63 271 202
  • +381 64 113 8581

Nauči nemački SADA na brzaka!

Šifra oglasa: 2381

Opis

Nauči nemački SADA na brzaka!

Želite posao u Nemačkoj? Treba vam posao sada, a ne za godinu ili dve dana? Nemate znanje jezika, a nemate ni vremena da ga učite od samog početka po nivoima, ili pak na ubrzanim kursevima koji zahtevaju i do godinu dana neprestanog rada i puno vremena na učenje? Pokušavate sami da učite, ali nikako da odvojite dovoljno vremena i posvetite se samostalnom učenju?

ZAŠTO NA BRZAKA?

Zato što u današnje vreme svi živimo u stisci sa vremenom i nemamo prostora da ga trošimo na stvari koje su nam suvišne u datom trenutku. Moramo biti efikasni i koncentrisati se samo na stvari koje su nam najbitnije sada u ovom trenutku!

Svi smo naučeni na klasično učenje koje je često preobimno, sadrži za nas nepotrebne informacije i oduzima nam puno vremena! Zato moramo krenuti razmišljati izvan uobičajenog načina učenja na koji smo navikli! Jer vremena na bacanje nemamo!

Nemamo vremena da odvojimo za učenje jezika po godinu ili više dana, i to uglavnom stvari koje su nam u tom trenutku nebitne. Ne gubimo vreme učeći ono što nam sada ne treba! Moramo se skoncentrisati samo na ono što nam je sada najvažnije da naučimo, a posle ćemo u životu i radu svoje znanje prema potrebi proširivati. KAKO?

Pomoću specijalno koncipiranog programa koji je usmeren na učenje onog dela nemačkog jezika koji se najviše koristi u određenoj oblasti zanimanja i rada! 

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva i saradnje sa poslodavcima širom Nemačke mi znamo šta je najpotrebnije da znate i naučite iz nemačkog jezika što ćete koristiti u oblasti vašeg rada i posla kojim se bavite. I zato smo se mi u učenju jezika fokusirali isključivo na reči, izraze i terminologiju koji su važni i bitni samo za određenu oblast zanimanja. 

Naravno, nemački ne možete da naučite za mesec dana na nekom ubrzanom kursu, ali ne možete mnogo više ni učeći ga godinu dana. Ono što možete da naučite i to za vrlo kratko vreme je da se fokusirate na učenje onog dela nemačkog jezika koji je usko vezan za oblast vašeg rada, učeći reči, izraze i fraze koje se najviše koriste u toj oblasti, a zatim da vremenom to znanje uz rad i život proširujete.


PROGRAM

Nudimo Vam specijalno koncipirane kurseve nemačkog jezika za:

-ugostitelje

-konobare

-kuvare

-gerentonegovateljice

-građevinske  

-medicinske struke i

-druge struke

+ pomoć u pisanju CV-a, traženju posla i daljim procedurama pri zapošljavanju

Za svaku oblast smo pripremili posebno koncipiran program koji sadrži najčešća pitanja i fraze sa kojima ćete se sretati u oblasti u kojoj ćete raditi. U okviru kursa ćete naučiti:

-veliki fond reči vezano za izabranu oblast

-veliki broj izraza i fraza vezano za izabranu oblast

-ključne reči vezano za izabranu oblast

-rečenice koje ćete najčešće koristiti koje će vam pomoći da se brzo uklopite

-najčešća pitanja i vaše odgovore na njih

-načine kako da se fokusirate na reči u rečenici, razumete kontekst razgovora i shvatite smisao rečenice u komunikaciji.

Nećemo vas zamarati sa gramatikom i nebitnim detaljima u ovom trenutku, fokusiraćemo se samo na ono što je vama potrebno da znate u radu, kako bi mogli da razumete šta vam govore i da se snađete u početku, a vi ćete u toku rada i života tamo nadograđivati svoje znanje.

Jer nemački ne možete da naučite ovde, nego tamo, u Nemačkoj!

Takođe, pružamo vam mogućnost konsultacija i dodatnog učenja i nakon što odete za Nemačku i vidite u praksi šta je to što vam nedostaje i treba da nadogradite.

Organizujemo u toku kursa Dane Nemačke na kojima vi razgovarate sa našim ljudima koji žive i rade u Nemačkoj, koji će vam pričati o njihovom životu u Nemačkoj i dati vam osnovne praktične informacije koje su vam potrebne za život i snalaženje u početku kada dođete u Nemačku i koje ćete moći uživo da pitate sve što vas zanima. Oni će sa vama razgovarati i na nemačkom, kako bi videli da li možete da ih razumete u razgovoru i da primenite ono što ste naučili.

ZAPOSLENJE

Uz nemački jezik nudimo vam i pakete kurseva 2 u 1 gde se pored učenja jezika možete istovremeno i usavršiti za rad u izabranoj oblasti rada, a zatim uz našu pomoć napraviti CV i naći željeni posao u Nemačkoj.

Kao agencija za zapošljavanje imamo u Nemačkoj i u zemljama sa nemačkim govornim područjem saradnju sa velikim brojem poslodavaca i bićemo u mogućnosti da vam pored pomoći u traženju posla ponudimo i priliku za zaposlenje putem naše agencije.

KURS I CENE

Kursevi traju 12 nedelja, 2x nedeljno po 2,5h i ukoliko krenete sa učenjem odmah sledeće godine vi ćete biti spremni za nov početak!

U toku promotivnog perioda obezbeđujemo vam 20% popusta na ceo iznos kursa.

Celokupan iznos kursa možete platiti u 3 ili 4 mesečne rate u toku trajanja kursa.

Ne čekajte pravi trenutak! Pravi trenutak je sada!

UPIS JE U TOKU! Pozovite nas i prijavite se putem maila edukacija@agava.rs ili telefona 063/7308484


14400.00 RSD

Molim ulogujte se na sistem

Znate li nekog ko traži posao ili bi koristio ovu uslugu? Pozovi prijatelja i zaradi