• +381 21 400 148
  • +381 21 496 333
  • +381 63 271 202
  • +381 64 113 8581

Kursevi stranih jezika za odrasle

Šifra oglasa: 1350

Opis

Kursevi stranih jezika za odrasle

Znanje stranih jezika se danas podrazumeva ako tražite posao u stranoj firmi, ali i u mnogim domaćim kompanijama. Takođe, donosi Vam niz drugih pogodnosti u životu i širi Vaše vidike, kao što su lakše snalaženje na putovanjima, sticanje novih poznanstava, pristup velikom broju informacija o temama koje vas interesuju, potraga za poslom, knjige, filmovi, muzika i razne druge povoljnosti koje dobijate znanjem stranog jezika.

Metode i načini učenja stranih jezika

Zašto su deca bolja u učenju stranih jezika? Za razliku od odraslih, deca nemaju strahove i blokade koji ih koče. Prijemčiviji su za učenje i lakše prihvatanje novih stvari. Zato mi u našem radu velikim delom primenjujemo iste metode za učenje stranih jezika kod odraslih kao i kod dece!

Činimo da Vam učenje jezika bude zabavno kao i deci, kroz igru i zabavu vas opuštamo i dovodimo u stanje kada nestaju blokade i strahovi od grešaka, a usvajanje novih znanja i jezika ide neuporedivo lakše.

U našem centru je učenje stranih jezika zabavno odraslima koliko i deci!

U našem radu koristimo razne savremene metode učenja stranih jezika za decu i odrasle i izbegavamo učenje stranih jezika konvencionalnim metodama.

Koristimo sledeće metode:

-mape uma

-savršeno pamćenje

-metode za razvoj obe hemisfere mozga

-asocijacije

-igranje uloga

-pričanje priča

-muzika

-pantomime

-Deca se ne boje da greše! Zato Vas podstičemo što više da grešite! Kada prestanete da se brinete zbog mogućih grešaka, opustićete se i početi da uživate u stvarnom učenju jezika!

-Fokusiramo se i bavimo praktičnim stvarima iz svakodnevnog života. Omogućavamo Vam da steknete funkcionalno znanje pomoću koga ćete moći da se snađete i primenite ga u realnim situacijama u životu: u radnji, marketu, pijaci, autobuskoj stanici, restoranu, na poslovnom sastanku, intervjuu za posao, turističkom putovanju.

-Kao najvažnije pomoćno sredstvo u našem radu koristimo mape uma. Mape uma su zanimljive i lako se urežu u pamćenje. Pomoću mapa uma mozak sam prepoznaje ključne reči koje odvajaju bitno od nebitnog i pažnja se zadržava samo na bitnim informacijama.

-Igramo se raznih uloga i situacija iz svakodnevnog života, osmišljamo likove, karaktere i teme. Na taj način se najbolje uči i razvija konverzacija, a polaznicima je veoma zabavno i opuste se.

-Podjednako su zastupljeni su svi tipova učenja. Kombinujemo vizuelni, auditivni i taktilni stila učenja. Na svakih 15-30 min se menja dinamika časa i zadovoljavaju se svi tipovi učenja.

Nudimo Vam:

-Redovne kurseve

  • engleskog
  • nemačkog
  • mađarskog
  • norveškog

-Intenzivne kurseve

-Specijalizovane kurseve

Naš centar

-savršena pozicija, na samo 200 metara od dve škole i tri vrtića

-uvek dostupan parking

-lepo sređen prostor sa dve kancelarije, kuhinjom i dostupnim osveženjem

-velika terasa u prizemlju na kojoj ćemo provoditi vreme kad god nam dozvole vremenske prilike


0.00 RSD

Molim ulogujte se na sistem

Znate li nekog ko traži posao ili bi koristio ovu uslugu? Pozovi prijatelja i zaradi