• +381 21 400 148
 • +381 21 496 333
 • +381 63 271 202
 • +381 64 113 8581

Poslovi u Kini

Šifra oglasa: 268

Opis

U saradnji sa renomiranom školom jezika iz Toronta, Global Tesol College, u mogućnosti smo da Vam ponudimo novu letnju avanturu koja Vas vodi u Kinu kao profesora engleskog jezika u dečijim Summer Camp-ovima. Potražnja za profesorima engleskog jezika je u konstantnom porastu, i ekonomija Kine koja poslednjih 10 godina ima tendenciju rasta zahteva sve više obrazovanog kadra u oblasti Anglistike zarad obučavanja dece uzrasta do 10 godina. Vašu avanturu možete ostvariti apliciranjem za TESOL sertifikat koji je potreban da biste bili legalan i adekvatan predavač Engleskog jezika u Kini. Naš TESOL kurs Vam omogućava da dobijete sertifikat koji je priznat u 90 zemalja širom sveta. Ovaj sertifikat Vam omogućava da postanete ovlašćeni predavač engleskog jezika i da na taj način dobijete zaposlenje. Naš partner, Global Tesol College je omogućio učesnicima da, po uspešno završenom kursu, dobiju posao predavača engleskog jezika u Summer Camp-ovima u Kini i to na period do 4 meseca tokom leta.

Polaznici programa mogu da budu osobe različitih afiniteta i interesovanja, uzrasta od 18-35 godina. Najtraženija grupa ljudi je do 25 godina, fakultetskog obrazovanja. Jedan od uslova za prijavu na program jesu osobe sa minimum završenom srednjom školom, međutim polaznici koji imaju visoko obrazovanje i iskustvo u predavanju engleskog jezika i radu sa decom svakako imaju prednost prilikom pronalaska bolje radne ponude i pozicije na poslu. Program je napravljen da pruži šansu svim mladim ljudima koji žele da iskuse novu avanturu, steknu dodatno obrazovanje, iskustvo i upoznaju se sa kulturom Kine koja seže daleko u prošlost. Odgovornim stavom, zalaganjem, i znanjem nudimo Vam mogućnost da provedete jedno nezaboravno leto, testirate sebe, usavršite svoj jezik, i to unovčite.


 • Početno znanje engleskog jezika: B2 minimum.
 • Potreban je tečan izgovor sa minimalnim akcentom,
 • Starosna ograničenja od 18 do 35 godina,
 • Fotokopija prve strane pasoša koji mora biti validan 6 meseci po isteku vize,
 • Diploma sa više škole ili fakulteta
 • Da nemate ozbiljnijih zdravstvenih problema,
 • Iskustvo u radu sa decom (poželjno, ne i obavezno),
 • Vedri i raspoloženi za novu avanturu.


TESOL kurs engleskog jezika može se polagati na dva načina:

 1. ADVANCE TESOL CERTIFICATE PROGRAM – ONLINE foundation course + 1 ONLINE specialisation course
 2. ADVANCE TESOL CERTIFICATE PROGRAM – IN CLASS foundation course + 1 ONLINE specialization course
 1. ADVANCE TESOL CERTIFICATE PROGRAM – ONLINE foundation course + 1 ONLINE specialization course. Sastoji se iz dva dela: osnovnog dela koji se naziva “Foundation course” i koji se polaže online uz pomoć instrukcija koje dobijate na mail od strane Global Tesol College-a nakon Vaše aplikacije na program i “Specialization course” koji Vam pruža mogućnost da se specijalizujete u određenoj oblasti koja je uglavnom definisana starosnom dobi ciljne grupe kojoj ćete predavati. Oba dela kursa se sastoje od niza obavezne literature i videa koje morate da savladate pre izlaska na finalni test.
 1. ADVANCE TESOL SERTIFICATE PROGRAM – IN CLASS foundation course + ONLINE specialization course. Ovaj kurs se takođe sastoji iz dva dela, razlika je samo u načinu polaganja “Foundation course-a”. IN CLASS kurs se održava uživo u trajanju od 5 dana u prisustvu ovlašćenih predavača TESOL-a iz Kanade u Srbiji. U zavisnosti od mesta boravka većine kandidata odlučuje se da li će kurs biti održan u Novom Sadu ili Beogradu. Kurs će počinjati sredom, završavaće se u nedelju. Prva tri dana Vas očekuje obuka u trajanju od 5 sati dnevno, poslednja dva dana Vas očekuje predavanje u trajanju od 9 sati dnevno. Na kursu će Vam biti obezbeđeno sve što Vam je potrebno. Posle ovog dela kursa sledi polaganje “Specialization course-a” koji se polaže online po istom principu kao i prethodni način polaganja kursa.

TESOL kurs se sastoji iz niza aktivnosti koje Vas uče, pored samog engleskog jezika, i o tome kako da predajete jezik u zemlji u kojoj se ne govori Vaš maternji jezik, kao i načini prilagođavanja novoj društvenoj i kulturološkoj sredini. Svaki kurs startuje po prijavi najmanje 12 kandidata, a najviše 24, tako da je međusobna interakcija nužna.

Po završetku bilo kog tipa polaganja kursa dobijate 3 sertifikata:

 • sertifikat za položenih 60 časova “Foundation course-a”
 • sertifikat za položenih 60 časova “Specialization course-a”
 • sertifikat za položenih 120 časova ADVANCE TESOL programa koji objedinjuje prethodna dva sertifikata.


Sve što Vam je potrebno za početak jeste volja da uskočite u novu avanturu i srednje znanje engleskog jezika. Work and Joy Program je tu da Vas nauči engleski jezik, metodologijama održavanja same nastave, snalaženje u sredini koja će verovatno biti potpuno drugačija od Vaše i da Vam obezbedi radno mesto u jednom od Summer Camp-ova u Kini.

CENA ADVANCE TESOL CERTIFICATE PROGRAM – ONLINE foundation course  + 1 ONLINE specialization course je $995 .

CENA ADVANCE TESOL SERTIFICATE PROGRAM – IN CLASS foundation course + 1 ONLINE specialization course je $1195 .


Molim ulogujte se na sistem

Znate li nekog ko traži posao ili bi koristio ovu uslugu? Pozovi prijatelja i zaradi

Specifikacija


Poslodavac
China Partners
Lokacija
Sva, KINA
Obrazovanje
VKV SSS
Radno iskustvo
Nije bitno
Rok
Do popune