Ciklus kulinarskih radionica je namenjen ljubiteljima hrane i uživaocima dobrih ukusa. Radionice su edukativno-zabavnog karaktera, na kojima ćete steći razna saznanja iz oblasti kulinarstva, ali i uživati u dobroj atmosferi i degustaciji jela koja ste spremali.
UČI, KUVAJ I PROBAJ!
Radionica za ljubitelje: LAZANJE
Kako je chef Nenad zamislio ovo?
Uz čašu vina u opuštenoj atmosferi, chef Nenad Mijatov će Vam ispričati sve o istoriji lazanja i zanimljivim činjenicama vezanim za ovaj kulinarski specijalitet. Upoznaćete se sa raznim kombinacijama kojima ćete kasnije iznenaditi svoje prijatelje ili porodicu, a Chef Nenad će Vam takođe ukazati na odabir odgovarajućeg vina, ali i otkriti male, „chefovske“ tajne savršenih lazanja.
Šta se sprema kod chefa Nenada?
U toku radionice praviće se ručno rađena testenina za lazanje. Pripremaćete najpoznatije bešamel i bolonjez sos, a zatim praviti tri vrste lazanja u raznim kombinacijama sa piletinom, pečurkama i raznim drugim interesantnim prilozima u koje će vas uputiti chef Nenad.
Kuvanje sa vrhunskim majstorom kulinarstva, gde su obezbeđene sve namirnice kao i potrebna oprema. Vino da doprinese dobroj atmosferi, uz druženje i degustaciju lazanja koje ste zajednički pripremili. Kao poklon dobijate recepturu, kako bi mogli da ponovite ove recepte i oduševite svoje prijatelje ili porodicu.
Radionica traje 3 sata u večernjim časovima.
Septembar 2023.
Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na radionici.
Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs