Kulinarska radionica Lazanje

Kulinarska radionica Lazanje

4800.00 DIN

Ciklus kulinarskih radionica je namenjen ljubiteljima hrane i uživaocima dobrih ukusa. Radionice su edukativno-zabavnog karaktera, na kojima ćete steći razna saznanja iz oblasti kulinarstva, ali i uživati u dobroj atmosferi i degustaciji jela koja ste spremali.

UČI, KUVAJ I PROBAJ!

Share
PROGRAM RADIONICE

Radionica za ljubitelje: LAZANJE

Kako je chef Nenad zamislio ovo?

Uz čašu vina u opuštenoj atmosferi, chef Nenad Mijatov će Vam ispričati sve o istoriji lazanja i zanimljivim činjenicama vezanim za ovaj kulinarski specijalitet. Upoznaćete se sa raznim kombinacijama kojima ćete kasnije iznenaditi svoje prijatelje ili porodicu, a Chef Nenad će Vam takođe ukazati na odabir odgovarajućeg vina, ali i otkriti male, „chefovske“ tajne savršenih lazanja.

Šta se sprema kod chefa Nenada?

U toku radionice praviće se ručno rađena testenina za lazanje. Pripremaćete najpoznatije bešamel i bolonjez sos, a zatim praviti tri vrste lazanja u raznim kombinacijama sa piletinom, pečurkama i raznim drugim interesantnim prilozima u koje će vas uputiti chef Nenad.

Šta obuhvata radionica? 

Kuvanje sa vrhunskim majstorom kulinarstva, gde su obezbeđene sve namirnice kao i potrebna oprema. Vino da doprinese dobroj atmosferi, uz druženje i degustaciju lazanja koje ste zajednički pripremili. Kao poklon dobijate recepturu, kako bi mogli da ponovite ove recepte i oduševite svoje prijatelje ili porodicu. 


Koliko vremena da izdvojim za ovaj užitak?

Radionica traje 3 sata u večernjim časovima.

Kada?

Septembar 2023.

Cena radionice iznosi 40 eura, po prijavi se plaća kotizacija 20 eura, ostatak na radionici.

Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na radionici.

Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs