Kulinarska radionica Rižoto&Vino

Kulinarska radionica Rižoto&Vino

4800.00 DIN

Ciklus kulinarskih radionica je namenjen ljubiteljima hrane i uživaocima dobrih ukusa. Radionice su edukativno-zabavnog karaktera, na kojima ćete steći razna saznanja iz oblasti kulinarstva, ali i uživati u dobroj atmosferi i degustaciji jela koja ste spremali.
 
UČI, KUVAJ I PROBAJ!

Share
Radionica za uživanje: RIŽOTO & VINO

Kako je chef Nenad zamislio ovo?

Uz čašu vina i u opuštenoj atmosferi, chef Nenad Mijatov će Vas naučiti koji je odgovarajući izbor pirinča (Arborio, Vialone, Nano, Carnaroli, itd.) za Vaš omiljeni rižoto, kao i pravi način kako da ga pripremite, a da dobijete savršen rižoto, bilo to u kombinaciji sa mesom, morskim plodovima ili povrćem. Chef Nenad će Vam takođe ukazati na odabir odgovarajućeg vina, ali i otkriti male tajne, kako se ovi specijaliteti pripremaju, a da dobijete rižoto kao iz restorana. 

Šta se sprema kod chefa Nenada?

U toku radionice pripremaće se rižoto sa raznim vrstama povrća, morskim plodovima i zanimljivim kombinacijama kao izbor chefa Nenada! Kao poklon dobijate recepturu, da možete da ponovite ove recepte i oduševite svoje prijatelje ili porodicu.

Pravićete neka od sledećih jela: 

-Rižoto sa biftekom i mix pečuraka

-Rižoto sa povrćem

-Paelja sa morskim plodovima i šafranom

Šta obuhvata radionica?

Kuvanje sa vrhunskim majstorom kulinarstva, gde su obezbedjene sve namirnice kao i potrebna oprema. Vino da doprinese dobroj atmosferi, uz druženje i degustaciju rižota koje smo zajednički pripremili.

Koliko vremena da izdvojim za ovaj užitak?

Radionica traje 3 sata u večernjim časovima.

Kada?

Maj 2024.

Cena radionice iznosi 40 eura. Po prijavi se plaća kotizacija 20 eura, ostatak na radionici.

Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na radionici.

Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs