Kako je chef Nenad zamislio ovo?
Uz čašu vina i u opuštenoj atmosferi, chef Nenad Mijatov će Vas naučiti koji je odgovarajući izbor pirinča (Arborio, Vialone, Nano, Carnaroli, itd.) za Vaš omiljeni rižoto, kao i pravi način kako da ga pripremite, a da dobijete savršen rižoto, bilo to u kombinaciji sa mesom, morskim plodovima ili povrćem. Chef Nenad će Vam takođe ukazati na odabir odgovarajućeg vina, ali i otkriti male tajne, kako se ovi specijaliteti pripremaju, a da dobijete rižoto kao iz restorana.
Šta se sprema kod chefa Nenada?
U toku radionice pripremaće se rižoto sa raznim vrstama povrća, morskim plodovima i zanimljivim kombinacijama kao izbor chefa Nenada! Kao poklon dobijate recepturu, da možete da ponovite ove recepte i oduševite svoje prijatelje ili porodicu.
-Rižoto sa biftekom i mix pečuraka
-Rižoto sa povrćem
-Paelja sa morskim plodovima i šafranom
Šta obuhvata radionica?
Kuvanje sa vrhunskim majstorom kulinarstva, gde su obezbedjene sve namirnice kao i potrebna oprema. Vino da doprinese dobroj atmosferi, uz druženje i degustaciju rižota koje smo zajednički pripremili.
Koliko vremena da izdvojim za ovaj užitak?
Radionica traje 3 sata u večernjim časovima.
Kada?
Maj 2024.
Cena radionice iznosi 40 eura. Po prijavi se plaća kotizacija 20 eura, ostatak na radionici.
Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na radionici.
Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs