Kurs obuhvata:
1. dan
- priprema torti (kore i filovi)
- pravilna termička obrada sirovina
- temperature i čuvanje po HACCP-u
- izrada torti: ferrero, čoko-višnja i moskva
- određivanje dimenzija torti prema kilaži
- tačni promeri tacni i prečnici kalupa
- pravilno slaganje torti u kalupe
2. dan
- priprema torti za dekoraciju
- pravilno sklapanje spratova (torta na 3 sprata)
- završne dekoracije šlagom i fondanom
- upotreba prirodnog cveća na tortama
- skladistenje torte do transporta
- transport torti
-Predavač: profesor poslastičarstva Svetlana Jocić
-Datum: 31. maj i 01. jun
-Mesto: Novi Sad
-Trajanje obuke: 2x5 sati
-Cena: 145 eura (po prijavi kotizacija 35 eura, ostatak na obuci)
Neka vaše torte budu neodoljive ukusom i zasijaju svojim izgledom na svakoj svečanoj prilici.
Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs. Prijave traju do popune mesta.