Kurs izrade spratnih torti

Kurs izrade spratnih torti

17200.00 DIN

Pridružite nam se na dvodnevnom kursu za izradu spratnih torti i naučite i vi kako da pravite torte sa više spratova i izbegnete uobičajene greške koje se javljaju prilikom njihove izrade i sklapanja, kao i tehnika dekorisanja šlagom i fondanom.

Share
Kurs obuhvata:

1. dan

  • priprema torti (kore i filovi)
  • pravilna termička obrada sirovina
  • temperature i čuvanje po HACCP-u
  • izrada torti: ferrero, čoko-višnja i moskva
  • određivanje dimenzija torti prema kilaži
  • tačni promeri tacni i prečnici kalupa
  • pravilno slaganje torti u kalupe

2. dan

  • priprema torti za dekoraciju
  • pravilno sklapanje spratova (torta na 3 sprata)
  • završne dekoracije šlagom i fondanom
  • upotreba prirodnog cveća na tortama
  • skladistenje torte do transporta
  • transport torti

-Predavač: profesor poslastičarstva Svetlana Jocić
-Datum: 31. maj i 01. jun
-Mesto: Novi Sad
-Trajanje obuke: 2x5 sati
-Cena: 145 eura (po prijavi kotizacija 35 eura, ostatak na obuci)

Neka vaše torte budu neodoljive ukusom i zasijaju svojim izgledom na svakoj svečanoj prilici.

Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs. Prijave traju do popune mesta.