Kurs za kuvara

Kurs za kuvara

28800.00 DIN

Kurs za kuvara je program koji je namenjen svima koji žele da nauče tehnike potrebne za kuvanje do profesionalnog nivoa.

Share
Kurs obuhvata pripemu jela širokog spektra, gde ćete kroz praktičan rad savladati veliki broj kulinarskih tehnika, načina pripreme i toplotne obrade raznih vrsta namirnica. Bilo da ste amater i uživate u kuvanju ili želite da se profesionalno bavite ovim pozivom, kurs će vam pružiti potrebna znanja i uzdići vaš rad do visokog nivoa.

PROGRAM

Hladna predjela:

1. Kasino jaja
2. Slani rolat od španaća
3. Kanapei sa pečenicom
4. Kanapei sa pršutom
5. Pileća salata
6. Salata od tunjevine
7. Ruska salata
8. Srpska zakuska
9. Priprema majoneza
Supe-Čorbe

1. Pileća ragu čorba
2. Potaž od pečuraka
3. Teleća čorba
4. Italijanski minestron
Topla predjela:

1. Špagete bolonjeze
2. Lazanje
3. Pene alforno
4. Pohovani kačkavalj
Gotova jela, deserti i salate:

1. Musaka od tikvica
2. Leskovačka mućkalica
3. Ćufte na grčki način
4. Goveđi gulaš sa širokim rezancima
5. Gratinirane palačinke sa sirom
6. Palačinke president
7. Grčka salata
8. Šopska salata
9. Srpska salata
Roštilj meso:

1. Bardirani pileći file
2. Grilovan batak
3. Grilovan vrat
4. Ciganski ražnjići                                              Prilog: grilovano povrće i pomfrit

A la carte jela:

1. Kordon blue- prilog pirinač                              2. Medaljoni u sosu od pečuraka- prilog kuvani krompir                                                    3. Kotlet imperijal- prilog pirinač                      4. Pečena riba- prilog dalmatinska garnitura

Predavač: profesor kuvarstva Andrija Tadejin

Datum: 22. oktobar 2025

Mesto: Novi Sad

Trajanje: 5 nedelja, 1x nedeljno po 3 sata

Cena: 245 eura, po prijavi kotizacija 35 eura, preostali iznos na dve rate u toku trajanja kursa

*Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na kursu.

Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs. Prijave traju do popune mesta u grupi.