Master class- SAVREMENI DESERTI I DEKORACIJE

Master class- SAVREMENI DESERTI I DEKORACIJE

19470.00 DIN

Na master classu će biti predstavljeni najnoviji trendovi u svetu poslastičarstva, radiće se savremeni deserti sa modernim i trenutno aktuelnim glazurama, razne dekoracije od čokolade sa kalupima, modlama, šablonima, na transfer foliji, rad sa izomaltom, šećerom i razne druge zanimljive tehnike.

Share

Master class-Savremeni deserti i dekoracije

U samo dva dana celodnevne edukacije savladajte veliki broj raznih modernih tehnika, naučite da izrađujete fenomenalne poslastice i podignite svoj rad na viši nivo. Naučite kombinacije različitih ukusa, kremova i masa, savladajte upotrebu savremenih modli, ali i izradu poslastica u kalupima koji se mogu napraviti u bilo kojim uslovima.

PROGRAM

Kremovi koji se izrađuju:

-Ganaš kremovi

-Bavarski kremovi

Mase koje se koriste:

-Čokoladna masa

-Nus masa

-Vanil linzer

-Čokoladni linzer

-Ekspandirani pirinač

Glazure:

-Mirror

-Ganaš

-Mering

-Nugat

-Vinska

Tehnike - dekoracije

-Isomalt ( ruža, listovi, vijuge)

-Čokolada ( sa šablonima koji se mogu napraviti, dekoracije na transfer foliji, ručno pravljenje dekoracija)

-Tehnika Mirror


Poslastice koje se izrađuju:

1. Cherry

Presek

2. Coffee cake

Presek

3. Tiš

Presek

4. Tart sa čokoladom i anisom

Presek

5. Chocolate passion

Presek

6. Šarlota badem

Presek

7. Karamel torta

Presek

Mesto održavanja: Novi Sad

Datum: April 2023.

Trajanje: 2 x 5 sati

Cena: 165 eura, po prijavi 30 eura za kotizaciju, ostatak na obuci

Edukaciju vodi Luka Ljubičić, dugogodišnji i nagrađivani šef poslastičarstva.

Više informacija i prijave na 063/7308484 ili putem edukacija@agava.rs.