Na master classu će biti predstavljeni najnoviji trendovi u svetu poslastičarstva, radiće se savremeni deserti sa modernim i trenutno aktuelnim glazurama, razne dekoracije od čokolade sa kalupima, modlama, šablonima, na transfer foliji, rad sa izomaltom, šećerom i razne druge zanimljive tehnike.
U samo dva dana celodnevne edukacije savladajte veliki broj raznih modernih tehnika, naučite da izrađujete fenomenalne poslastice i podignite svoj rad na viši nivo. Naučite kombinacije različitih ukusa, kremova i masa, savladajte upotrebu savremenih modli, ali i izradu poslastica u kalupima koji se mogu napraviti u bilo kojim uslovima.
PROGRAM
Kremovi koji se izrađuju:
-Ganaš kremovi
-Bavarski kremovi
Mase koje se koriste:
-Čokoladna masa
-Nus masa
-Vanil linzer
-Čokoladni linzer
-Ekspandirani pirinač
Glazure:
-Mirror
-Ganaš
-Mering
-Nugat
-Vinska
Tehnike - dekoracije
-Isomalt ( ruža, listovi, vijuge)
-Čokolada ( sa šablonima koji se mogu napraviti, dekoracije na transfer foliji, ručno pravljenje dekoracija)
-Tehnika Mirror
1. Cherry
Presek
2. Coffee cake
Presek
3. Tiš
Presek
4. Tart sa čokoladom i anisom
Presek
5. Chocolate passion
Presek
6. Šarlota badem
Presek
7. Karamel torta
Presek
Mesto održavanja: Novi Sad
Datum: April 2023.
Trajanje: 2 x 5 sati
Cena: 165 eura, po prijavi 30 eura za kotizaciju, ostatak na obuci
Edukaciju vodi Luka Ljubičić, dugogodišnji i nagrađivani šef poslastičarstva.
Više informacija i prijave na 063/7308484 ili putem edukacija@agava.rs.