Koji je to neizostavan detalj u današnje vreme bez kojeg se ne može zamisliti nijedan poseban događaj ili svečana prilika? Slatki sto!
Program obuke
Teorijski deo:
-Normativi
-Formiranje cena
-Organizacija posla
-Čuvanje i skladištenje
-Nabavka i potrebni materijali
*Skripte
*Viber grupa i podrška
PRAKTIČAN DEO
Recepti:
1. Čoko čašice-punjene crnim ganašom
2. Voćne tartalete-poslastičarski krem sa voćem
3. Kornet korpice-kokos i pistać krem
4. Kornet rolnice-vanila i mlečni krem
5. Desertne čaše-čiz kejk-spekulas i ferrero
6. Popsi-plazma sa čokoladom
7. Mafini-čokoladni mafini sa višnjama
8. Panakota-kupina i jagoda
Dekoracije čokoladom, voćem, šlagom, dodatnim detaljima i ukrasima
Postavka stola
-Dekorisanje stola
-Aranžiranje
-Iznošenje
Predavač: profesor poslastičarstva Svetlana Jocić
Mesto: Novi Sad
Datumi: 17. i 18.maj 2025.
Cena: 145 eura ( po prijavi kotizacija 35 eura, preostali iznos na obuci )
Trajanje obuke: 2x5 sati ( obuka je dvodnevna )
*Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na obuci.
Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs. Prijave traju do popune mesta.