Obuka za Slatki sto

Obuka za Slatki sto

17100.00 DIN

Koji je to neizostavan detalj u današnje vreme bez kojeg se ne može zamisliti nijedan poseban događaj ili svečana prilika? Slatki sto!

Share
Da bi vaš slatki sto izgledao besprekorno i gosti bili zadovoljni neophodno je da obratite pažnju na puno segmenata, kao što su kvalitetni sastojci, provereni recepti, vizuelno primamljivi i ukusni deserti, lepo dekorisan sto i ostali važni detalji neophodni za savršenu slatku postavku.

Program obuke

Teorijski deo:

-Normativi

-Formiranje cena

-Organizacija posla

-Čuvanje i skladištenje

-Nabavka i potrebni materijali

*Skripte

*Viber grupa i podrška

PRAKTIČAN DEO

Recepti:

1. Čoko čašice-punjene crnim ganašom

2. Voćne tartalete-poslastičarski krem sa voćem

3. Kornet korpice-kokos i pistać krem

4. Kornet rolnice-vanila i mlečni krem

5. Desertne čaše-čiz kejk-spekulas i ferrero

6. Popsi-plazma sa čokoladom

7. Mafini-čokoladni mafini sa višnjama

8. Panakota-kupina i jagoda

Dekoracije čokoladom, voćem, šlagom, dodatnim detaljima i ukrasima

Postavka stola

-Dekorisanje stola

-Aranžiranje

-Iznošenje

Predavač: profesor poslastičarstva Svetlana Jocić

Mesto: Novi Sad

Datumi: 17. i 18.maj 2025.

Cena: 145 eura ( po prijavi kotizacija 35 eura, preostali iznos na obuci )

Trajanje obuke: 2x5 sati ( obuka je dvodnevna )

*Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na obuci.

Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs. Prijave traju do popune mesta.