Ketering je danas jedan od najunosnijih vidova biznisa i u stalnom je porastu. Pridružite nam se, uložite u svoje znanje i naučite od profesionalaca kako da izgradite stabilan i uspešan biznis.
Program obuke
Teorijski deo:
-Komunikacija sa kupcima
-Formiranje cena
-Vođenje društvenih mreža
Organizacija posla
-Formiranje brenda
*Prezentacija
*Viber grupa i podrška
PRAKTIČAN DEO
Recepti:
1. Mini burgeri sa izradom peciva
2. Taquitosi sa piletinom
3. Kanapei sa čatnijem od ljubičastog luka i pršuta
4. Brusketi sa musom od fete i nara
5. Meksican takko rolls
6. Korpice sa pilećom salatom
7. Brusketi pesto, mozzarela i cherry
8. Fišeci sa vajkremom, matilovcem i pršutom
9. Mediteranski trouglići
Slaganje suhomesnatih daski
-Dekorisanje stola
-Aranžiranje
Mesto: Novi Sad
Datumi: 08. i 09. februar 2025.
Cena: 145 eura ( po prijavi kotizacija 35 eura, preostali iznos na obuci )
Trajanje obuke: 7 sati ( obuka je jednodnevna )
*Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na obuci.
Prijave i više informacija putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs. Prijave traju do popune mesta.
"Svi vaši snovi mogu postati stvarnost ukoliko imate hrabrosti da ih pratite".