Pridružite nam se na obuci za pravljenje torti i otkrijte sve tajne pravljenja najlepših domaćih torti.
2. Medovika-klasične ruske torte koja se ponosi svojom bogatom slatkoćom i mekanim medenim slojevima
3. Ferero torte-inspirisane omiljenim čokoladicama, kombinacija lešnika i čokolade koja će sve prisutne omađijati svakim zalogajem
4. Bezglutenske reforme-slatki užitak bez glutena, ali sa punim ukusom
5. Saher torte-autentična poslastica iz Beča, bogata čokoladom i neodoljivim džemom od kajsija, koja će vas odvesti na putovanje kroz austrijsku istoriju
6. Baron sa malinama-torta koja se ističe svojom svežinom i kombinacijom ukusa malina i čokolade
-Kore: beze, čokoladne, prhke, bezglutenske, tamne maslačne, kore sa lešnikom
-Tehnike: istiskivanja, paniranja, rad sa dresir džakom, oblaganje šlagom
*Svaki polaznik dobija kompletan radni materijal sa recepturama i postupkom pripreme, kao i praktičan rad uz izradu svake vrste torte.
*Dodatni poklon bonus-članstvo u viber grupi uz dalju mogućnost podrške
Predavač: profesor poslastičarstva Svetlana Jocić