Obuka za pravljenje torti

Obuka za pravljenje torti

20500.00 DIN

Pridružite nam se na obuci za pravljenje torti i otkrijte sve tajne pravljenja najlepših domaćih torti.

Share
Naučite da pravite 6 različitih vrsta torti, 6 filova i 6 različitih vrsta kora.

Radionica obuhvata izradu sledećih torti:

1. Japanskog vetra-torte koja je postala popularna zbog svoje lagane teksture i osvežavajućeg ukusa, idealna da nas podseti na leto koje je samo mesec dana iza nas 

2. Medovika-klasične ruske torte koja se ponosi svojom bogatom slatkoćom i mekanim medenim slojevima

3. Ferero torte-inspirisane omiljenim čokoladicama, kombinacija lešnika i čokolade koja će sve prisutne omađijati svakim zalogajem

4. Bezglutenske reforme-slatki užitak bez glutena, ali sa punim ukusom

5. Saher torte-autentična poslastica iz Beča, bogata čokoladom i neodoljivim džemom od kajsija, koja će vas odvesti na putovanje kroz austrijsku istoriju

6. Baron sa malinama-torta koja se ističe svojom svežinom i kombinacijom ukusa malina i čokolade

Vrste kora i filova koje će se raditi:

-Kore: beze, čokoladne, prhke, bezglutenske, tamne maslačne, kore sa lešnikom

-Filovi: vanila, čokoladni, ganaš, filovi na pari

-Tehnike: istiskivanja, paniranja, rad sa dresir džakom, oblaganje šlagom

*Svaki polaznik dobija kompletan radni materijal sa recepturama i postupkom pripreme, kao i praktičan rad uz izradu svake vrste torte.

*Dodatni poklon bonus-članstvo u viber grupi uz dalju mogućnost podrške


Program:

Predavač: profesor poslastičarstva Svetlana Jocić

Datum: 12., 18. i 19. oktobar 2025.

Mesto: Novi Sad

Trajanje radionice: 2 x 5 sati

Cena: 175 eura (po prijavi kotizacija 35 eura, ostatak na obuci)

Za prijave i više informacija možete nas kontaktirati putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs