Koje su to torte u svetu poslastica koje sve više dobijaju na značaju? Raw torte!
Na radionici ćete naučiti kako se:
-prave čokoladne, a kako voćne sirove torte
-najlakše pravi biljno mleko
-koje su zamene u vege svetu za tradicionalne sastojke
-način rada i kombinovanje sastojaka
-kako da prirodno obojite svoje sirove torte I dobijete lep izgled
-šta je potrebno od opreme i kako se čuvaju sirove torte
Na radionici će se praviti sledeće torte:
-carrot raw cake
-čokolada-malina raw cake
-raw tartuf sa vanilom i cimetom i insertom od jabuke
-kokos-čokolada raw cake
-biljno (čokoladno) mleko
Vođeni iskusnim profesionalcem u ovoj oblasti naučite da pravite torte koje oduševljavaju svojim šarenim bojama i predivnim ukusom koristeći u pripremi isključivo sastojake, kao što su voće, urme, orašasti plodovi, biljno mleko, bez upotrebe brašna, šećera, jaja i margarina.
Predavač: Kosta Mandić
Termin: 30. novembar 2025.
Mesto: Novi Sad
Trajanje radionice: 4 sata
Cena: 85 eura (po prijavi kotizacija 30 eura, ostatak na radionici)
Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na radionici.
Za prijave i više informacija možete nas kontaktirati putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs. Prijave traju do popune mesta.