Radionica za izradu sirovih torti

Radionica za izradu sirovih torti

10200.00 DIN

Koje su to torte u svetu poslastica koje sve više dobijaju na značaju? Raw torte!

Share
Naučite da pravite ove zanimljive torte i bilo za sebe i svoje najbliže, mogućnosti pokretanja biznisa ili širenja svog asortimana u ponudi, naučite da pravite torte koje su postale sve traženije u svetu poslastica.                                                  

Na radionici ćete naučiti kako se:

-prave čokoladne, a kako voćne sirove torte

-najlakše pravi biljno mleko

-koje su zamene u vege svetu za tradicionalne sastojke

-način rada i kombinovanje sastojaka

-kako da prirodno obojite svoje sirove torte I dobijete lep izgled

-šta je potrebno od opreme i kako se čuvaju sirove torte

Na radionici će se praviti sledeće torte:

-carrot raw cake

-čokolada-malina raw cake

-raw tartuf sa vanilom i cimetom i insertom od jabuke

-kokos-čokolada raw cake

-biljno (čokoladno) mleko

Vođeni iskusnim profesionalcem u ovoj oblasti naučite da pravite torte koje oduševljavaju svojim šarenim bojama i predivnim ukusom koristeći u pripremi isključivo sastojake, kao što su voće, urme, orašasti plodovi, biljno mleko, bez upotrebe brašna, šećera, jaja i margarina.

Predavač: Kosta Mandić

Termin: 30. novembar 2025.

Mesto: Novi Sad

Trajanje radionice: 4 sata

Cena: 85 eura (po prijavi kotizacija 30 eura, ostatak na radionici)

Kotizacija predstavlja ujedno i rezervaciju mesta na radionici.

Za prijave i više informacija možete nas kontaktirati putem telefona 063/7308484 ili mail-a edukacija@agava.rs. Prijave traju do popune mesta.