Čuvanje dece u inostranstvu na 3 meseca

Čuvanje dece u inostranstvu na 3 meseca

100000.00 DIN

DOBRO  DOŠLI  U  ČAROLIJU ZDRAVOG I BEZBEDNOG ODRASTANJA.
KO JOŠ MOŽE ODOLETI NJIHOVIM OSMESIMA!!!

Share

Bebisiter servis AGAVA je osnovana po ugledu na vodeće svetske agencije u ovoj oblasti.

Naša kompanija je razvila jedinstven sistem usluga koje se prilagođavaju specifičnim uslovima i potrebama svake porodice u zemlji i inostranstvu.  NAŠE USLUGE su u zavisnosti od vaših potreba i uzrasta deteta na raspolaganju su vam: Bebisiterke mogu biti angažovane povremeno na nekoliko sati ili stalno na nekoliko meseci. Bebisiterke vrše osnovnu brigu o deci.Dadilje mogu biti angažovane isključivo za stalno – na duži vremenski period. Dadilja brine o zdravlju, ishrani i vaspitanju deteta.

Guvernante se angažuju za duži vremenski period. One pored brige o osnovnim potrebama deteta, vrše i edukaciju dece.Personalni asistent (za decu sa posebnim potrebama)  Savetovalište za roditelje Kako se radi o poslu sa velikim stepenom odgovornosti, naši kandidati prolaze brojne provere i testiranja u našoj Agenciji.Na osnovu Vašeg zahteva za adekvatnom bebisiterkom, nakon izvršene selekcije, Vi vršite konačan izbor bebisiterke na osnovu ličnog kontakta. 

BIRAMO NAJBOLJE ZA VAS! PRIDRUŽITE SE STOTINAMA ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI KORISTE NAŠE USLUGE !!!

Rad u inostranstvu

Ukoliko Vam je potrebno iskusno osoblje za čuvanje dece, dok ste Vi na poslu i nemate kod koga da ostavite svoju decu, mi imamo rešenje za Vas. Na raspolaganju Vam stoje iskusne dadilje, koje će se baviti Vašom decom i biti pomoć u održavanju Vašeg domaćinstva. 

70000
DINARA

Cena za 24 sata / 7 dana u nedelji
(ukoliko se rade i kućni poslovi, cena se povećava za 30%)