Čuvanje novorođenčadi i više dece

Čuvanje novorođenčadi i više dece

12000.00 DIN

DOBRO  DOŠLI  U  ČAROLIJU ZDRAVOG I BEZBEDNOG ODRASTANJA.
KO JOŠ MOŽE ODOLETI NJIHOVIM OSMESIMA!!!

Share

Bebisiter servis AGAVA je osnovana po ugledu na vodeće svetske agencije u ovoj oblasti. Naša kompanija je razvila jedinstven sistem usluga koje se prilagođavaju specifičnim uslovima i potrebama svake porodice u zemlji i inostranstvu.  

NAŠE USLUGE su u zavisnosti od vaših potreba i uzrasta deteta na raspolaganju su vam: Bebisiterke mogu biti angažovane povremeno na nekoliko sati ili stalno na nekoliko meseci. Bebisiterke vrše osnovnu brigu o deci.Dadilje mogu biti angažovane isključivo za stalno – na duži vremenski period. Dadilja brine o zdravlju, ishrani i vaspitanju deteta.

Guvernante se angažuju za duži vremenski period. One pored brige o osnovnim potrebama deteta, vrše i edukaciju dece.Personalni asistent (za decu sa posebnim potrebama)  Savetovalište za roditelje Kako se radi o poslu sa velikim stepenom odgovornosti, naši kandidati prolaze brojne provere i testiranja u našoj Agenciji.Na osnovu Vašeg zahteva za adekvatnom bebisiterkom, nakon izvršene selekcije, Vi vršite konačan izbor bebisiterke na osnovu ličnog kontakta. 

BIRAMO NAJBOLJE ZA VAS! PRIDRUŽITE SE STOTINAMA ZADOVOLJNIH KLIJENATA KOJI KORISTE NAŠE USLUGE !!!

Treba Vam pomoć oko bebe?

Umorni se zbog obaveza oko novorođenčeta, potreban Vam je neko da Vas zameni, kako biste se Vi odmorili i obavili sve Vaše obaveze, uz pouzdane dadilje sa  iskustvom u radu, nemate više razloga za brigu. 

12000
DINARA

Cena je za 8 sati / 7 dana u nedelji
(ukoliko je rad noću, cena se povećava za 30%)