O NAMA

Mi u preduzeću MAKIS insistiramo na profesionalnosti i efikasnosti. Spremni smo da brzo odgovorimo na svaki zahtev kupca i pružimo najkvalitetniju uslugu u najkraćem roku.


Osnovna delatnost je prodaja sunđera različitih namena i gustina, po meri i obliku. Kod nas, kupac na jednom mestu može naći sve što je potrebno za proizvodnju i reparaciju nameštaja.


Naš sunđer je jako pogodan za dizajnere i proizvođače u industriji nameštaja. Oni širokim spektrom ovog proizvoda dobijaju velike mogućnosti izbora između tipova, dimenzija i oblika, čime mogu lako, brzo i ekonomično dizajnirati normalne i specifične ležaje.


Uz kombinovanje normalnih, mekih i tvrdih tipova sunđera, nameštaj se može dizajnirati prema potrebama našeg modernog doba, gde se čak i komadi standardnog nameštaja mogu oblikovati tako da zadovolje zahteve i jedinstvene ideje mušterije.


Od repromaterijala nudimo veliki izbor mebl štofofa, kože i eko kože, evropskog kvaliteta. U ponudu su uključeni i konci, klamarice, gurtne, lepak, lepenke, žima, stopice...


Cilj nam je da dostignemo viši nivo komfora za naše kupce, zato krećemo sa proizvodnjom nameštaja od sunđera. Nijanse na sajtu zbog tehničkih ne savršenosti medija i formata dokumenata, odstupaju od realnih nijansi iz kataloga.


Boje i teksture su prikazane približno koliko je to bilo moguće u ovoj tehnologiji prezentacije.